Maten serveras mellan 12.15 - 13.30

Kostnaden : 60:-/ person ink. dryck  

I hämtlåda 50:- potrion

Ring gärna på förmiddag så kan vi se till att det även räcker till dig 


Vecka 2

Måndag: Stekt korv, makaroner och stuvning

Tisdag: köttfärssås och pasta

Onsdag: kokt fisk, äggsås, potatis och ärtor

Torsdag: potatis och majssoppa, krutonger, bröd och ost

Fredag: mangochutney kyckling, ris och bulgur


Vecka 3

Måndag: Korvstroganoff, pasta

Tisdag:örtbakad fisk, potatismos

Onsdag: Kebab, bröd och sallad och dressing

Torsdag: kyckling och risgratäng

Fredag: Grön ärtbiff med champinjonsås, potatis


Vecka 4

Måndag: köttbullar, pasta och stuvning

Tisdag: chicken a la king, bulgur

Onsdag: fiskgratäng, potatis

Torsdag: tomatsoppa med risoni och linser, solrostopping, bröd

Fredag: fläskstek, sås, potatis, gurka och gelé


Vecka 5

Måndag:Lasagne

Tisdag: Stekt panerad fisk, potatis, remouladsås, citron och ärtor

Onsdag:Blodpudding, baconfräs och potatisbullar och lingon

Torsdag: ört och tomatgratinerad falukorv, potatismos

Fredag: köttgryta med soja och lingon, klyftpotatis


Vecka 6

Måndag: Kebabpytt, vitlökstopping

Tisdag: potatisgratäng med soltorkad tomat och kassler

Onsdag: Flygande jacob med rostade solrosfrö och banan, ris

Torsdag: ärtsoppa, pankakor och sylt

Fredag: fiskgratäng med dill och räkor, potatismos


Vecka 7

Måndag: asiatisk kycklinggryta med grönsaker, ris

Tisdag: ugnstekt korv, potatismos

Onsdag: kålpudding, sås och potatis och lingon

Torsdag: sprödbakad fisk, kall ört- dill sås, potatis, citron

Fredag: svenskfalafel med pitabröd, tzatziki, sallad