Maten serveras mellan 12.15 - 13.30

Kostnaden : 60:-/ person ink. dryck  

I hämtlåda 50:- potrion

Ring gärna på förmiddag så kan vi se till att det även räcker till dig 

Vecka 19
Måndag:  Pasta Carbonara , grönsaker 
Tisdag:  Ugnsgratinerad kyckling i mangochutneysås , ris & grönsaker
Onsdag: Moussaka
Torsdag:  Kött & grönsakssoppa serveras med bröd & ost
Fredag: Fisk Bordelaise med potatismos, citron & ärtor 


Vecka 20
Måndag: Flygande jacob med solrosfrö och ris 
Tisdag:  panerad fisk, spenatsås och citron 
Onsdag: kebab med bröd, grönsaker och dressing
Torsdag:  ost och ananasgratinerad kassler, potatis gratäng 
Fredag: kycklingwok, nudlar, cremé a la chilli 


Vecka 21
Måndag:  köttbullar, pasta, stuvning och grönsaker 
Tisdag:  fiskgratäng, potatismos, citron och ärtor 
Onsdag: korvrätt a la köket  
Torsdag:  Helgdag
Fredag: Lovdag


Vecka 22
Måndag:  ugnsstekt korv, potatismos 
Tisdag:  panerad fisk och örtsås och potatis, 
Onsdag: kyckling i sås och pasta 
Torsdag:  chilli con carne, ris 
Fredag: Helstekt karré grönpeppar sås och potatis och gurka 


Vecka 23
Måndag:  korvstrogarnoff, pasta 
Tisdag:  salladsbuffe 
Onsdag: stekt kyckling, gräddsås och ris 
Torsdag:  fiskgratäng , potatismos och grönsaker 
Fredag: grekisk färspanna, tzatziki, stekt potatis 


Vecka 24
Måndag: Lasagne 
Tisdag:  panerad fisk , ört och dillsås , potatis, grönsaker
Onsdag: gulaschgryta, potatis 
Torsdag:  korv med mos 
Fredag: kyckling och risgratäng, grönsaker