Maten serveras mellan 12.15 - 13.30

Kostnaden : 60:-/ person ink. dryck  

I hämtlåda 50:- potrion

Ring gärna på förmiddag så kan vi se till att det även räcker till dig 



Matsedel v 43

Måndag: korvstrogarnoff och pasta

Tisdag: köttfärs och vitkålssoppa

Onsdag: ört och tomatmarinerad fisk, potatismos ,

Torsdag: köttsfärslimpa, potatis, gurka sås och lingon, Gelé

Fredag:rotfruktsbiff, klyftpotatis, champinjonsås


44

Måndag:                           
Tisdag:                              
                                                       Höstlov!
Onsdag:                             

Torsdag:                             

Fredag:                            

V 45

Måndag:pannbiff, stekt lök, skysås och potatis, lingonsylt

Tisdag: ugnspannkaka med baconfräs och lingon

Onsdag:korv, pasta och stuvning

Torsdag: kycklingsoppa med rotfrukter, purjolök, paprika med yoghurtklick och bröd

Fredag: panerad fisk, örtsås och potatis, citron


     v 46           

Måndag:                           

Tisdag:Tacos                         
                                                                          
Onsdag:  spenatsoppa, bröd och ost och ägghalva                     
                                                                                    
Torsdag : apelsin och sweetchilli fisk och ris                                

Fredag: Rimmat kött, rotmos och potatismos och senap 


v 47 Blev den nya tema veckan

Måndag: Indisk kycklinggryta, ris 

Tisdag: Myror som klättrar i träd ( köttfärsrätt med nudlar) 

Onsdag: Tom Yam Gung med fisk i stället för kyckling, ris ( thailänsk smak på fiskgryta) 

Torsdag: Biffar i medelhavssås och pasta 

Fredag: Souvlaki med grekisk potatis och tzatziki 


V 48

Måndag:Korvgryta Åmål och pasta 

Tisdag: kött och grönsakssoppa, bröd och ost 

Onsdag:fiskgratäng med tomat och oregano, potatismos 

Torsdag: kålpudding, sås och potatis, lingonsylt 
Fredag: stekt kyckling och klyftpotatis, vitlökstopping 


V 49

Måndag: kebabpytt, kebabsås 

Tisdag: ungersk gulasch, ris och creme fraiche 

Onsdag:mexicansksoppa, med krossade nachochips 

Torsdag: panerad fisk med remouladsås , potatis 

Fredag: snitzel , skysås och potatisgratäng 


V 50

Måndag:stekt falukorv, potatismos, rostad lök och bostongurka 

Tisdag: köttfärslimpa, potatis och sås och lingon

Onsdag: grönsakssoppa, och bröd 


Torsdag:
jul lunch med Köttbullar, prinskorv, sill, jansson, rödbetssallad 

Julskinka och ägghalva 

Fredag: kökets val 


V 51

Måndag: Färsrätt med potatis och lingon

Tisdag: risgrynsgröt, saftsås och skinkmacka 

Onsdag: kökets val 

Torsdag: Kökets alternativ 

Fredag:
GOD JUL