Maten serveras mellan 12.15 - 13.30

Kostnaden : 50:-/ person ink. dryck 

I hämtlåda 40:- potrion

Ring gärna på förmiddag så kan vi se till att det även räcker till dig 


V 45 
Måndag: Stekt persiljejärpar gräddsås, potatis, varma grönsaker och lingonsylt
Tisdag: Panerad fisk, dillmajonnäs, potatis, ärtor 
Onsdag: Korv, pasta, stuvning senap och ketchup, 
Torsdag: Ugnspannkaka, bacon fräs och lingonsylt 
Fredag: Kalops, potatis, rödbetor 

V 46 
Måndag: 
Apelsin och sojamarinerad kyckling, ris
Tisdag: Mossaka på potatis serveras med tzatziki
Onsdag: Sprödbakad fisk, kall sås, potatismos
Torsdag: Hedvigsoppa, bröd och pålägg
Fredag: Kotlettrad, potatis, chilligräddsås, inlagd gurka


 V47 Tema Vecka 
Måndag: Klass 1 Asien: Thailändsk grönsakswook med kokosmjölk, fläsk och nudlar
Tisdag: Förskolan Oceanien: Australisk lammgryta, ris 
Onsdag: F-klassen Europa: Panerad Schnitzel, pommes och bearnaisesås 
Torsdag:klass 4-5-6 Sydamerika: Enchiladas, guacamole
Fredag: klass 2-3 Afrika; Köttfärs africana med bröd 

v 48 
Måndag: köttfärssås, spaghetti
Tisdag: Kyckling och pasta gratäng
Onsdag: Sweciliansk lasagne 
Torsdag: fisk med ägg och persiljesås och kokt potatis och ärtor
Fredag: Örtmarinerad fläskstek med grönpepparsås och vitlöksbakad klyftpotatis 

V 49 
Måndag: Kyckling potatis och brunsås 
Tisdag: sprödbakad fisk med kall örtoch dillsås, kokt potatis 
Onsdag: Italiensk grönsakssoppa, bröd och pålägg 
Torsdag: chilli con carne och ris 
Fredag: Kycklinggryta, pasta och grönsaker 

V 50
Måndag: Nationalmiddag: 
Tisdag: Kålpudding, sås och potatis 
Onsdag: Gulaschgryta, ris 
Torsdag: Julkorv, potatismos
Fredag: Fisk bordelaise, potatismos 

V 51
Måndag: korvstroganoff, pasta 
Tisdag: sprödbakad fisk, kall dill och citronsås, potatis 
Onsdag: julbord