Maten serveras mellan 12.15 - 13.30

Kostnaden : 50:-/ person ink. dryck 

I hämtlåda 40:- potrion

Ring gärna på förmiddag så kan vi se till att det även räcker till dig 


V 17
Måndag:Påsklov
Tisdag: Köttbullar i tomatsås och pasta 
Onsdag: salladsbuffé med kyckling
Torsdag: Fisk med kokosmjölk och curry, ris 
Fredag: pasta Carbonara

V 18
Måndag: Chilli con carne, ris 
Tisdag: kycklingsallad med dressing och brödbulle
Onsdag: FÖRSTA MAJ
Torsdag:orientalisk fiskgratäng, potatismos 
Fredag: kålpudding, potatis, sås och lingon

V 19
Måndag: Köttfärssås och spaghetti
Tisdag: kyckling med mangochutneytäcke, ris
Onsdag: fläskköttgryta, potatis, lingon
Torsdag: solskenssoppa, bröd och pålägg
Fredag: sprödbakad fisk, kall ägg sås och kokt potatis, citron

V 20 TEMA VECKA
Måndag: 50 talet; Köttbullar, potatis, sås och lingon
Tisdag: 60 talet; Fiskpanetter ( fiskpinnar) potatis, stuvad spenat
Onsdag: 70 talet; Flygande jakob, ris
Torsdag: 80 Talet; Ost och ananasgratinerad kassler, potatisgratäng
Fredag:90 talet: Kycklingwok med nudlar och sötsur sås 

V 21
Måndag: Köttbullar med pasta och stuvning
Tisdag: Krämig potatisgratäng med kassler och soltorkad tomat
Onsdag: sweetchillifisk, potatismos 
Torsdag: kalops, potatis och rödbetor  
Fredag: helstekt fläskkarré, pepparsås och potatis och äppelmos

V 22
Måndag: stekt korv, potatismos
Tisdag: sprödbakad fisk, potatis och skagensås 
Onsdag: kycklinggryta, pasta 
Torsdag:  
Fredag: 


V 23
Måndag : 
Korvstroganoff och ris 
Tisdag :salladsbuffé, bröd och dressing  
Onsdag :lax, potatis, kall sås, citron

Torsdag : Nationaldagen
Fredag : lovdag  

V 24
Måndag :
Lasagne
Tisdag :citronbakad fisk, potatismos och grönsaker  
Onsdag :kyckling och risgratäng 

Torsdag :  
Fredag :