Maten serveras mellan 12.15 - 13.30
Kostnaden : 60:-/ person ink. dryck
I hämtlåda 50:- potrion
Ring gärna på förmiddag så kan vi se till att det även räcker till dig
Vecka 2
Måndag: Stekt korv, makaroner och stuvning
Tisdag: köttfärssås och pasta
Onsdag: kokt fisk, äggsås, potatis och ärtor
Torsdag: potatis och majssoppa, krutonger, bröd och ost
Fredag: mangochutney kyckling, ris och bulgur
Vecka 3
Måndag: Korvstroganoff, pasta
Tisdag:örtbakad fisk, potatismos
Onsdag: Kebab, bröd och sallad och dressing
Torsdag: kyckling och risgratäng
Fredag: Grön ärtbiff med champinjonsås, potatis
Vecka 4
Måndag: köttbullar, pasta och stuvning
Tisdag: chicken a la king, bulgur
Onsdag: fiskgratäng, potatis
Torsdag: tomatsoppa med risoni och linser, solrostopping, bröd
Fredag: fläskstek, sås, potatis, gurka och gelé
Vecka 5
Måndag:Lasagne
Tisdag: Stekt panerad fisk, potatis, remouladsås, citron och ärtor
Onsdag:Blodpudding, baconfräs och potatisbullar och lingon
Torsdag: ört och tomatgratinerad falukorv, potatismos
Fredag: köttgryta med soja och lingon, klyftpotatis
Vecka 6
Måndag: Kebabpytt, vitlökstopping
Tisdag: potatisgratäng med soltorkad tomat och kassler
Onsdag: Flygande jacob med rostade solrosfrö och banan, ris
Torsdag: ärtsoppa, pankakor och sylt
Fredag: fiskgratäng med dill och räkor, potatismos
Vecka 7
Måndag: asiatisk kycklinggryta med grönsaker, ris
Tisdag: ugnstekt korv, potatismos
Onsdag: kålpudding, sås och potatis och lingon
Torsdag: sprödbakad fisk, kall ört- dill sås, potatis, citron
Fredag: svenskfalafel med pitabröd, tzatziki, sallad